Cautare
Cautare avansata

INFORMATII DESPRE LIVRARE
Livrarea se realizeaza prin Posta Romana sau prin firma de curierat. Comenzile expediate prin Posta Romana vor ajunge la destinatie in 2-4 zile lucratoare, iar cele expediate prin firma de curierat vor ajunge la destinatie in 1-2 zile lucratoare, din momentul primirii de catre dvs a e-mail-ului de confirmare a expedierii comenzii. Magazinul nu are nici o responsabilitate pentru nerespectarea acestor termene.
Dupa primirea e-mail-ului de expediere a comenzii, aveti responsabilitatea de a lua legatura cu Posta Romana sau firma de curierat pentru a intra in posesia coletului.
Pentru expedierea prin Posta Romana, va rugam ca dupa ce primiti mail-ul de confirmare a expedierii, dupa aproximativ 2-4 zile sa va deplasati la Posta pentru a ridica coletul, chiar daca nu ati primit avizul postal ca v-a sosit coletul. In cazul in care nu ridicati coletul timp de 7 zile din momentul sosirii la Oficiul Postal, acesta va fi returnat la firma noastra, pe cheltuiala noastra, iar la urmatoarea comanda veti achita anticipat aceste taxe.

Expedierea se face in prima zi lucratoare iar in perioadele aglomerate in 2-4 zile lucratoare.
Comenzile care sunt lansate pana la ora 10.00 pot fi expediate in aceeasi zi lucratoare, daca ne anuntati (mail, telefon, "alte preferinte").

Pentru comenzile mai mici de 30 lei (ca valoare a produselor, fara taxe de transport), va rugam confirmare prin e-mail sau telefonic, pentru persoarele care lanseaza pentru prima data comanda pe siteul nostru.

TAXE DE TRANSPORT
Taxele de transport sunt:

1. transportul prin Posta Romana :

-pentru comenzile intre 0.1 RON si 119.99 RON - 12 RON
-pentru comenzile mai mari de 120 RON - transport gratuit


2. transportul prin firma de curierat (FAN Courier si Cargus):

-pentru comenzile intre 0 RON si 199.99 RON - 15 RON
-pentru comenzile mai mari de 200 RON – transport gratuit (daca nu se percep km. suplimentari).


Pentru fiecare kg. suplimentar se percepe o taxa de 1.2 lei si 0.80 lei pentru fiecare km suplimentar efectuat pentru expeditii in afara retelei firmei de curierat.
Pentru a verifica daca localitatea este in zona de acoperire Fan Courier precum si nr. telefon, va rugam sa intrati la adresa: http://www.fancourier.ro.
Exista posibilitatea de a ridica coletul de la sediu firmei de curierat din localitatea dvs. In acest caz, trebuie sa specificati acest aspect in momentul in care finalizati comanda la „Adresa de livrare” sau la „Alte preferinte”.
Coletul pe poate pastra la sediu firmei de curierat 5 zile luctaroare.

PLATA
Plata se face ramburs, atat pentru expeditia prin Posta Romana cat si prin firma curierat, sau la solicitarea clientului intr-un cont bancar. In aceasta situatie este nevoie sa ne anuntati prin mail sau telefon. Dupa pregatirea comenzii va trimitem factura proforma pt. efectuarea platii.

Daca plata se face in contul bancar, coletul va fi expediat numai dupa ce banii au intrat in cont.

La Cargus si la Fan Courier plata se face la agentul firmei de curierat la preluarea coletului atat cash cat si cu cardul.


Pentru comenzile cu o valoare mai mare de 1.000 RON ne rezervam dreptul de a solicita un avans de minim 10 %.
Firma noastra nu crediteaza clientii!
Preturile afisate sunt exprimate in RON. Pretul afisat pe site (si cel platit de dvs) include TVA, conform legislatiei in vigoare.
Nu acceptam plata comenzilor in alte monezi decat RON.
Preturile nu includ taxele de transport. Pretul final platit de client va fi suma produselor comandate plus taxele de livrare.
In situatia in care preturile produselor sau detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne rezervam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul inca nu a fost livrat.
Ne rezervam dreptul de a modifica preturile produselor noastre sau de a intrerupe temporar furnizarea serviciilor noastre fara nicio anuntare. Nu ne asumam responsabilitatea pentru eventualele prejudicii pe care aceasta actiune le atrage asupra unor terte persoane.

OK, am înțeles. Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, îti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii....