Cautare
Cautare avansata

Cum Comand

Pasul 1 - Creare cont client

Pentru a face comenzi pe site-ul nostru e nevoie sa va creati un cont de utilizator si apoi sa va logat in contul dvs. Click aici pentru creare cont utilizator.

In situatia in care ati uitat parola sau contul de utilizator, va puteti recupera datele prin accesarea optiunii "Am uitat parola". Introduceti adresa de mail cu care v-ati deschis contul si in scurt timp veti primi un e-mail cu contul dvs de utilizator si instructiuni pentru setarea unei noi parole.

Pe acelasi cont puteti face comanda atat pe persoana fizica , cat si pe persoana juridica.

Pasul 2 - Login

Daca aveti deja un cont de utilizator, e nevoie sa va logati pentru a face comenzi. Va puteti loga in oricare pagina, folosind casuta de login din partea de sus a paginii.

Pasul 3 - Alegere produse si adaugare in cosul de cumparaturi

Puteti accesa cosul dvs. de cumparaturi doar daca sunteti logat.

Alege produsul, introduceti cantitatea dorita, apoi apsati pe butonul "Cumpar".

Daca va place un produs dar inca nu doriti sa-l cumparati, puteti sa-l adaugati la "Favorite". De asemenea, puteti sa adaugati in cos produse din rubrica de "Favorite" prin selectarea lor si click pe "Adauga in cos". Astfel produsul ramane la rubrica de "Favortie", dar este si in cosul dvs de cumparaturi si il puteti comanda.

Produsele raman in cosul de cumparaturi si la rubrica de "Favorite" pentru o perioada de timp.

Pasul 4 - Vizualizare cos cumparaturi

In orice moment puteti sa vizualizati cosul de cumparaturi si sa efectuati modificari asupra cantitatii sau sa scoateti un produs din cos.

Pasul 5 - Alegerea modalitatii de livrare

Bifati modalitatea de livrare dorita: Posta Romana, Firma Curierat sau Ridicare personala.

Pasul 6 - Confirmarea sau modificarea datelor personale si a adresei de livrare

Puteti sa alegeti daca doriti sa faceti comanda pe persoana fizica sau juridica.

Puteti sa modificati datele de contact si adresa de livrare.

In situatia in care doriti livrarea produselor prin firma de curierat, adresa de livrare poate sa difere de adresa de domiciliu.

Daca doriti livrare prin Posta Romana la un Post Restant, atunci la "Strada" scrieti POST RESTANT, iar la "Nr" scrieti numarul oficiului postal unde doriti sa se livreze coletul.

Va rugam cititi „Termenii si conditiile”. Bifand "Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului", inseamna ca ati acceptat conditiile contractuale.

Pasul 7 - Vizualizarea cosului de cumparaturi, a datelor personale si a adresei de livrare

Vizualizati cosul de cumparaturi, verificati datele de contact si adresa de livrare. In cazul in care doriti sa faceti modificari, va puteti intoarce la pagina precedenta prin butonul „Inapoi”.

Pasul 8 - Finalizare comanda

Pentru finalizarea comenzii, click pe butonul "Finalizare comanda". Veti primi un email de confirmare al comenzii.

OK, am înțeles. Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, îti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii....